/
0 Comments
Ruokavalio, Lääketiede, Superkykyjä

Jokaisesta teistä - kyvyistä, rajoittamattomista mahdollisuuksista, tulevien alueiden muutoksesta - politiikasta, taloustieteistä, rajoista ja löytöistä, puhutaan "Jarkevän ihmiskunnan" kanssa Helsingissä, luento tulkkataan suomeksi, tapahtuma on ilmaista, tuo lounas, tule itse ja tuo ystäväsi.

Seminaari pidetään 25. marraskuuta klo 8-14 Ryynimyllynkatu 1, 00920 Helsinki.

Ystävät! Itsenkehittäminen, ravitsemus, parantaminen, kyvyn kehittäminen, itsetuntemus ja myös kerron teille vähän itsestäni, mutta tärkeintä on vielä luentoissani - huolehtimalla vieraista, jotta he saisivat vastauksia heidän kysymyksiinsä, eivätkä kuuntele, kuten ilmaan itseäni ja puhun itseäni) ) Odotan kysymyksesi luennolle 25. marraskuuta kommentit tähän virkaan.

Tee repost-tapahtumia sivuillesi ja ryhmiin, joissa pidät tarpeellisina, jotta ihmisstä enemmän tulisi selkeitä, onnellisia, hyväntahtoisia ja iloisia!

Tapahtuma on luotu venäjäksi, voit kirjoittaa kommentteja, kysymyksiä, ehdotuksia suomeksi ja englanniksi, sinulle vastataan

Tapahtumasivulla on otsikko KESKUSTELU, niin odotan teiltä kysymyksiä, joista haluat saada vastauksia luentoihin.

https://www.facebook.com/events/2768200173205540/

дорогие! это для ваших финских друзей текст, мой семинар 25 ноября в Хельсинки будет идти с переводом на финский, поэтому смело приглашайте дорогих вам людейПохожие Записи:

Ruokavalio, Lääketiede,  Superkykyjä Jokaisesta teistä - kyvyistä, rajoittamattomista mahdollisuuksista, tulevien alueiden muutoksesta - ...

Комментариев нет :